Rosu in gat la bebelusi

      Comments Off on Rosu in gat la bebelusi

Am sunt dr pediatru, mi-a zis sa-i pun novocalmin ca va urca febra la 40,,,, dar in nebunia aia, am urcat direct in masina si am ajuns la urgenta, fara sa-i administrez. Am  avut o perioada pe la 2 luni cand parca avea o ora fixa cand plângea … seara in jur de ora 18. buna ziua.am si eu o fetita de 3 ani si 4 luni.in aceasta toamna a inceput gradinita si am luat bronchovaxom incepand cu luna septembrie.poate e o coincidenta dar am observat ca in perioada cand ii dau vaccinul are o stare de tuse si secratii mai abundenta decat de obicei.am scapat de tuse 2 saptamani si de 2 zile am inceput ultima luna de cura si a inceput iarasi sa tuseasca.e ceva neobisnuit sau doar o reactie trecatoare.am remarcat ca i-au aparut si niste pete mici rosii pe obraz ncare fac cojite cam tot din aceeasi perioada cand am inceput cura.ce ar trebui sa fac? buna ziua.am si eu o fetita de 3 ani si 4 luni.in aceasta toamna a inceput gradinita si am luat bronchovaxom incepand cu luna septembrie.poate e o coincidenta dar am observat ca in perioada cand ii dau vaccinul are o stare de tuse si secratii mai abundenta decat de obicei.am scapat de tuse 2 saptamani si de 2 zile am inceput ultima luna de cura si a inceput iarasi sa tuseasca.e ceva neobisnuit sau doar o reactie trecatoare.am remarcat ca i-au aparut si niste pete mici rosii pe obraz ncare fac cojite cam tot din aceeasi perioada cand am inceput cura.ce ar trebui sa fac? Am luat in schimb Rhux Tox. Am evitat alcoolul si cafeaua (in primele 3 luni). Afectiunea debuteaza dupa o incubatie de aproximativ o saptamana cu o ridicare de obicei moderata a temperaturii si gingivostomatita.

Am  avut o perioada pe la 2 luni cand parca avea o ora fixa cand plângea … seara in jur de ora 18. Am  avut o perioada pe la 2 luni cand parca avea o ora fixa cand plângea … seara in jur de ora 18. Lili, am auzit cand ai sunat, dar eram sus cu Stefan si il schimbam, te sun diseara dupa ce vin de la dr. Am  avut o perioada pe la 2 luni cand parca avea o ora fixa cand plângea … seara in jur de ora 18. cand am ….ca la fel ca si febra e o viroza. Perioada de incubatie pentru virus este de 3 pana la 6 zile. oare ….

Alte măsuri importante pentru a reduce febra este de a purta haine de lumină și a pus un prosop umed pe frunte și la ceafă. A si dormit, trei ore si jumatate de somn linistit (cat a stat la san, pentru ca toate tentativele mele de a-l pune in pat langa mine au esuat una dupa alta). cu ce? ….an am observat ca uneori noaptea are frisoane, nu face febra …. ia vezi tu ce se petrece cu un doctor nu de alta dar circula scarlatina in perioada asta si se manifesta si al nivel bucal…. Mi-a fost groaza sa-l duc la Budimex, asa ca am sunat la o clinica privata (era 2 noaptea cind a facut febra mare), la Euroclinic si acolo am vorbit cu o doctorita neonatolog foarte draguta, Dr. ulcere crurale arsuri chimice sau termice.

Copilul a fost transferat in aceeasi zi la spitalul Grigore Alexandrescu unde a fost diagnosticat cu septicemie. atunci cand se asociaza cu sindrom obstructiv de cai aeriene superioare/intrapulmonare apare bronhospasmul, cianoza, dispneea. (cred ca sufar o deformare a conceptiilor si perceptiilor, de la atatea acuze de la Vecinu cum ca am obtinut autorizatia de constructie asa cum se obtin toate in RO) – Eee, o sa semneze. Ca si raceala, gripa, varicela si alte infectii virale, herpangina nu poate fi tratata. De aceea hidratarea trebuie sa ramana ca si principal scop in tratarea gatului rosu, dar si calmarea durerii local, reducerea inflamatiei. Nu sunt mare fana a picaturilor de pus in nas, asa ca prima data folosim metode traditionale. sau ca varianta, cand chiar nu mai putea de pofta, ii faceam un lapte, il bea repede, nu acum juma de biberon si peste 10 min alta jumatate.

Am  avut o perioada pe la 2 luni cand parca avea o ora fixa cand plângea … seara in jur de ora 18. – insa dupa 3 zile, starea copilului se imbunatateste spectaculos! Intrebarea e:este posibil ca sa fie altceva pe langa herpangina, sau in loc de, sau simptomatologia e normala pt aceasta afectiune? Cearceaful se infasoara in jurul trunchiului, cu mainile libere (nu face nimeni „aprindere la plamani” in acest mod). nici nu stiu daca sa-i mai dau. Este extrem de greu sa diferentiezi clinic o faringita virala de una bacteriana. intrebare: daca nu are febra si s-a mai reglat cu ….